17 януари 2009

За продължението на книгата

Здравейте,

Искам да благодаря на всички, които са отделили от времето си и са погледнали черновата на книгата ми. Коментарите са учудващо положителни. Сигурно си мислите, че повечето аз съм си ги писал ;-)

Статистиката от посещенията на сайта не е чак толкова розова. Половината от тези, които са отворили първата страница, не стигат до втората. Тоест, повечето хора не харесват написаното и бързо се отегчават от текста. Все пак, книгата не цели да се хареса на всеки.

Много хора казаха, че искат да дочетат историята до край и затова ще се опитам да я допиша. Илюстрациите вече са нарисувани, остава само да добавя и текста и ще стане :-)

Под предишната публикация се събраха много коментари и затова ще помоля да преместим дискусията тук.

Ползвам случая да поканя всичките си читатели този петък (23 януари) на чаша вино. Мястото е CHILLOUT кафето, което е на гърба на ЦУМ. Начало 19 часа, вход свободен.

Ще се радвам да се запозная с вас, а и вие можете да се запознаете помежду си.

Митко Добрев

8 коментара:

  1. Книгата е супер...стилът също.

    Очаквам с нетърпение... продължение.

    ОтговорИзтриване
  2. Не разбрах как попаднах на този текст, но това не е важно. За мен беше истинско удоволствие да прочета всичко до края на един дъх.
    Поздравявам Ви за книгата!
    Надявам се да има и други.

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте прочетох книгата и останах възхитен!!
    Аз съм си открай време Гочо и не смятам да се променям,чъпреки че околните ме смятат за тАп и задръстен.
    Колкото и да е смешно освен,че дарихте на лоения ми мозък тази частица духовна храна,то вие сте косвен виновник,че работя сегашната си работа.След като ми писахте 6-ца(с мойте огромни знания,че "." връща истина) по Пролог,то се оказа,че след 5-6 години,то аз ще тествам малоумен софтуер написат точно на Пролог хахаха.
    Е сега по същество.Сега ако си купя книгата,то вътре ще има ли нейното продължение,защото направо тази книга ме провокира да се замисля и искам продължението.
    Лошото на много от коментарите,че те не забелязаха съдържанието на книгата,а забелязаха ,че е сбъркана думата педераст.Е това ли забелязаха тези монетаристи:):):)
    Надявам се като си купя книжното издание да ми напишете някакво послание или там каквото е.(Не за друго после в е-бей да я пусна ;););).
    Пожелавам ви успех и многооооо здраве,защото пък да ви кажа по важно от здравето нема!!!
    Поздрави Филип.

    BTW Не знаех,че сте доц...Таз година доц,догодина боц хахахах

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте,

    Първата чернова вече е отпечатана и се продава в една тайна книжарничка. Дори вече има продадени няколко бройки.

    Празненството по този случай приключи успешно. Купона беше подкрепен от много мои приятели, на които благодаря, но нямаше нито един от читателите, които поканих тук, чрез този блог.

    Няма да публикувам снимки от празненството, за да не ви карам да съжалявате, че сте го пропуснали. Ще ви покажа само тортата, която получих като подарък. Вижте я на адрес: http://www.gocho.org/torta.jpg

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесно се справяте, очаквам окончателния вариант! Правилно ли подозирам, че си падате по Кестнер и "Пътеводител на галактическия ктопаджия"? И една забележка, когато говорите за фашизъм, всъщност визирате нацистите. М/у двете има разлика, не са едно и също.
    Поздрави!
    Иво Жечев

    ОтговорИзтриване
  6. Хахах имам да уча за изпит, вдруги ден ще се явявам, търся си литература за него в онлайн книжарниците...И на какво по дяволите попаднах... Прочетох полукнигата точно за няколко часа, на един дъх... Няма какво да се каже, освен че бих искал да прочета книгата в пълен вариант! И бих я закупил без да се замислям, а повярвайте ми, най-много обичам да пиратствам и да оставям горките деятели на изкуството без парички (мухахаха)Страхотен хумор, страхотни съвпадения с нашата реалност... Почувствах се докоснат и засегнат от вашето произведение, а няма нищо по-хубаво да накараш хората да "усетят" това което мислиш, без значение дали това усещане ще се тълкува по един или друг начин.

    ОтговорИзтриване
  7. Не знам ама и аз уча за изпит,и на какво попаднах.Страхотно е ,сякаш чета Кърт Вонегът в някакъв български вариант.Браво,не мога да повярван че сте математик!Сртрашно ми хареса!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14 юли, 2009 22:54

    Книгата не се препоръчваше за мен, но я прочетох и разбира се не съжалявам. Страхотна е! Истината боли и послеписа ми въздейства страшно много.
    "В много страни думата „българин“ се
    използва като обидна, както ние използваме думата „цигани“." Тъжно е, при това много.. повечето хора не са и чували за нас, а ако са то не с добра слава. Да сме тъпи, не сме, не сме и мързеливи, работим си макар никои да не го оценява. Проблемът ни е че си траем. И докато оставяме другите да ни тъпчат нищо няма да се промени. На някои поне им писва и затова напускат държавата, отиват там където някои ще ги оцени. Все пак след затварянето на очите, най-лесно е да се избяга, нали? Всички сме виновни, че сме стигнали до това дередже, затова ако искаме да решим проблема, ще трябва да се обединим. Надявам се книгата да се разпространи и с твоята религия, най-накрая да променим нещо!
    ГъПк

    ОтговорИзтриване